Biologicals
Innovative protein-based and
cellular therapeutics
Drug discovery
Novel therapeutics to
tackle incurable diseases
Botanicals
Innovative natural products
with specific health effects

For the latest updates subscribe to our newsletter!
E-mail:
Name:

List of successful applications

Az év Példaképe: Dr. Letoha Tamás

2014. February 04.

Egy szegedi kutatóorvos, Letoha Tamás, a Pharmacoidea ügyvezetője lett az év példaképe. A Példakép Alapítvány első országos vállalkozó versenyén 417 pályázó indult, közönségszavazással választották ki a győztest a zsűri által legjobbnak tartott 50 fiatal közül.

 


Dr. Letoha Tamás szegedi kutatóorvos, a Pharmacoidea Kft. tulajdonosa lett az Év Példaképe. A díjat Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke, és Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója, egyben a díj támogatója adta át a nyertesnek.

http://m.cdn.blog.hu/pe/peldakep/image/Evpeldakepe.jpg

Tamás gyógyíthatatlan betegségekre keresi az ellenszert, kutatóorvosként a világ legnagyobb gyógyszercégei számára végez génterápiás vizsgálatokat. Saját fejlesztési eredménye egy olyan természetes hatóanyag, mely segít megelőzni az Alzheimer-kórt. Mindig is volt benne küldetéstudat, hogy valami olyat alkosson, ami az emberiség javát szolgálja. Közgazdásznak tanult, később mégis váltott, és elvégezte az orvosi egyetemet Szegeden. Legfőbb célja, hogy jelenleg gyógyíthatatlan betegségekre fejlesszen ki ellenszert. Kutatásai révén olyan hatóanyagot talált, ami képes az Alzheimer-kór kialakulását megakadályozni.

http://m.cdn.blog.hu/pe/peldakep/image/LetohaTamasPeldakep.jpg

Cége, a Pharmacoidea Kft. gyógyszer- és funkcionális élelmiszerfejlesztésre szakosodott. Egyik eredményük a Mentalfitol termékcsalád, az általuk fejlesztett, természetes növényi eredetű hatóanyagokat alapvető élelmiszerekben teszik elérhetővé. Ezek fogyasztása segíti megelőzni az Alzheimer-kórt, a Parkinson-kórt vagy a cukorbetegséget. Jelenleg a génterápia forradalmasításán dolgozik a világ legnagyobb gyógyszergyáraival együtt.

 Related links:
 - peldakep.blog.hu
 - www.vg.huBack | 
Read: 7044x | Share:      
Food for thought
High quality herbal remedies
for the health conscious costumers.